Disse brødpinnene passer perfekt om du skal spise pasta eller suppe til middag. Brødpinnene er absolutt best ferskest mulig, så disse bør serveres rett fra ovnen.
Du trenger: (16 brødpinner)
250 g hvetemel
½ ts salt
1 ss tørket oregano
2 ts gjær
1 ½ dl melk
3 ss olivenolje
1 ts honning
egg til pensling
sesamfrø
Slik gjør du:
1. Bland sammen hvetemel, salt og oregano. Tilsett deretter gjær, lunken melk, olivenolje og honning. Elt til en smidig deg, cirka 10 minutter.
2. Kjevle deigen til et rektangel, cirka 35×20 cm. Skjær remser på kortsiden (cirka 4 cm brede) og tvinn én og én remse. Legg remsene på et stekebrett kledd med bakepapir. La dem etterheve i 30 minutter.
3. Pensle med sammenvispet egg og strø over med sesamfrø. Stek ved 200 °C i 10 minutter eller til de er gylne.
Leave a Reply