Det er påskeferie for mange av oss, og det er absolutt lov å kose seg litt ekstra. Cookies er så enkelt å lage og så smaker det jo så godt. Appelsin og melkesjokolade er en uslåelig kombinasjon, så her er det bare å kaste seg rundt, så har du snart en gjeng supergode cookies foran deg. Mums altså!
-Lene-
Du trenger ( ca 20 stk):
140 g smør, romtemperert
140 g sukker
1 stort egg
1 ts vaniljeekstrakt
190 g mel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
100 g melkejokolade, grovhakket
skall av 1 appelsin
Slik gjør du: Rør smør og sukker hvitt. Bruk gjerne kjøkkenmaskin. Tilsett egget og vaniljeekstrakt og rør godt. Bland deretter inn siktet hvetemel, bakepulver og salt. Tilsett hakket melkesjokolade og appelsinskall og rør godt sammen. Sett deigen i kjøleskapet i minst 30 minutter. Rull små kuler av deigen og plasser dem på et bakepapirkledd stekebrett. Ha god avstand mellom kulene. Stek cookiene i ca 15 minutter ved 180 grader. Oppbervares i lufttett boks.
Leave a Reply