Snart er det fastelavn.. og dette er verdens beste boller altså! Med mascarponekrem og pasjonsfrukt…Tror ikke vi trenger å si noe mer…Mums!!
-Lene-
Du trenger ( gir ca 18 stk) :
Bolleoppskrift: http://www.ourkitchenstories.no/boller-med-pistasjnotter-og-sitron/
Egg til pensling
Mascarponekrem med pasjonsfrukt ( til ca 8 boller):
250g mascarpone
3 dl kremfløte
kjøtt av 6 pasjonsfrukt
ca 5 ss sukker
Slik gjør du:
Sett bolledeig, se link over. Når bollene er ferdig hevet ruller du ut bollene, legger de på bakepapirkledd stekebrett og etterhever i 45 minutter. Forvarm ovnen til 225 grader. Når bollene har etterhevet pensler du bollene med egg og steker de ved 225 grader til de er gyldne, cirka 10 minutter ( vil variere fra ovn til ovn.) Lag mascarponekrem ved å piske mascarpone, sukker og kremfløte til en luftig og fin krem. Tilsett pasjonsfruktkjøtt og bland godt sammen. Del boller i to og fyll med krem.
Leave a Reply