Denne oppskriften er hentet fra kokeboka “Plenty” av Yotam Ottolenghi. ( Vi har gjort et par små endringer. ) En fantastisk inspirerende kokobok som er fylt med masse deilige vegetarretter og som passer perfekt både for deg som elsker vegetarmat og kjøtt. Denne salaten kan gjerne servers som tilbehør ved siden av en deilig kjøttrett, for eksemple lam.
-Lene-
250 g aspargesbønner, renset
250 g sukkererter, renset
250 g grønne erter ( vi brukte frosne selskapserter)
2 ts korianderfrø, knust grovt i en morter
1 ts sennepsfrø
3 ss olivenolje
1 ts nigellafrø
1/2 liten rød løk, finkakket
1 mild rød chili, uten frø, i tynne skiver
1 fedd hvitløk, finhakket
skall av 1 sitron
2 ss hakket estragon
30 g red rhubarb / baby leaf -salat
havsalt
Leave a Reply