Det er virkelig ikke alltid like enkelt å forstå hva barna kommer til å spise til middag..En dag liker de en ting, og neste gang de får det servert er det kanskje ikke like stas lenger. For meg er det viktigste at vi klarer å formidle matglede til barna og at de skal få lov til å prøve seg på ulike smaker. Jeg vil gjerne at de skal oppleve glede ved og samles rundt matbordet og nyte god mat. Disse pannekakene er sunne og gode og raske å lage. De ble solgt inn som “Hulken”-pannekaker. Og eldstemann på 5 år likte det veldig godt. 3 åringen var ikke så begeistret, men hun er ikke alltid så glad i pannekaker. Barna fikk blåbærsyltetøy på, men om du som voksen ønsker noe annet er det masse godt du kan toppe pannekakene med, som smørstekt sopp, purre, fetaost, feldsalat osv osv
Du trenger ( ca 15 pannekaker):
3 dl hvetemel
2 dl lettkokte havregryn
litt salt
1 ts sukker
7 dl melk
4 egg
200 g spiseklar spinat
smør til steking
blåbærsyltetøy
Slik gjør du:
1. Bland alle ingrediesene i en blender og kjør til alt er blandet godt sammen. La røren svelle i 15-20 minutter.
2. Varm smør i en stekepanne og stek pannekakene til de er gyldne og fine.
3. Server pannekakene med blåbær syltetøy eller det du måtte ønske.
Leave a Reply