Denne retten er en slags vegtarversjon av carbonara, og det er faktisk ikke så dumt å av og til bytte ut bacon med for eksempel sopp og erter. Dette er en super enkel hverdagsrett som er perfekt for de dagene du egentlig ikke har tid til å lage mat.
Du trenger: (2 porsjoner)
200 g fettuccine
1 fedd hvitløk
250 g aromasopp
100 g frosne erter
smør til steking
1 eggeplomme
½ dl kremfløte
salt og pepper
50 g manchego
Slik gjør du:
1. Kok fettuchini etter anvisning på pakken. Mens pastaen koker finhakker du hvitløk, børst og grovhakk sopp.
2. Stek hvitløk, sopp og erter i en panne med smør.
3. Bland eggeplomme og kremfløte. Når pastaen er ferdigkokt, blander du dette inn i pastaen og rører deretter inn soppblandingen. Ha i godt med salt og nykvernet pepper, og bland inn revet manchego.
Leave a Reply