Nå er det bare å bruke norske grønnsaker, for det bugner av de i butikken. Jeg synes rett og slett det er fantastisk å gå i frukt og grønnsaksavdelingen om dagen. Denne salaten passer bra om du ønsker en deilig salat til lunsj eller som tilbehør til middagen.

Kremet salat med reddik og eple
Du trenger ( 3 porsjoner ):
150 g salat
ca 6 reddiker
1 rødt eple
1 avocado
1/4 purre
50 g parmesan
1 neve basilikum
3 ss pinjekjerner
3 ss rømme
2 ts majones
sitronsaft
salt, pepper
Slik gjør du:
1. Skyld og riv salat. Skyld reddiker og skjær i tynne skiver.
2. Skjær eple, avoocado og purre i tynne skiver. Del parmesan i små biter.
3. Bland sammen rømme og majones og smak til med sitron, salt og pepper.
4. Bland sammen salat, reddik, eple, avocado, purre, parmesan, grovhakket basilikum og pinjekjerner. Rør inn rømmedressingen og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Leave a Reply