Disse er rett og slett super gode!!!!- og utrolige enkle å lage. Perfekt julegodteri. Liker du marsipan, nonstop, mørk sjokolade og bringebær er det bare å sette i gang!
Du trenger:
nonstop
frysetørkede bringebær
ca 200 g marsipan av god kvalitet
ca 150 mørk sjokolade, 70 %
Slik gjør du:
Grovhakk nonstop og finhakk frysetørkede bringebær. ( Du kan begynne med en håndfull frysetørkede bringebær og et par håndfuller nonstop. Smelt sjokoladen over vannbad og avkjøl sjokoladen i romtemperatur. ( Å smelte sjokolade over vannbad: fyll en kjele med litt vann. Sett en stor stålbolle oppi kjelen. Varm vannet til det nesten koker. Ha i hakket sjokolade. Rør jevnlig. Ta av bollen når sjokoladen har smeltet og har en temperatur på ca 45 – 50 grader.) Kjevle marsipanen til ca 3 mm tykkelse og bruk en liten kopp, ca 4-5 cm i diamenter til å hulle ut små sirkler . Legg litt nonstop i midten av hver sirkel og rull sammen til en kule. Dypp marsipankulene i sjokoladen og strø over med frysetørkede bringebær. Oppbevares kjølig.
Leave a Reply