Nanbrødpizza er populært her på bloggen. Det kan varieres i det uendelige, smaker veldig godt og tar kjempe kort tid å lage! Her er de ulike variantene på bloggen :
http://www.ourkitchenstories.no/nanbrod-pizza/
http://www.ourkitchenstories.no/nanbrod-pizza-med-mozzarella-tomater-og-basilikum/
http://www.ourkitchenstories.no/nanbrod-pizza-med-plomme-chevre-og-ruccola/
Den nye varianten er toppet med squash, søte tomater, rødløk og ristede pinjekjerner.
Du trenger ( til 2 personer ):
2 nanbrød
150 g squash
200 g små plommetomater
1/4 rødløk
2 ss pinjekjerner
100 g ost, feks cheddar og parmesan
Fersk basilikum
Havsalt og pepper
rømme
hvitløk
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225 grader. Skjær squash og rødløk i tynne skiver. ( Det er viktig at skivene ikke skjæres for tykke.) Del plommetomatene i to. Riv ost. Dryss litt pepper over squashskivene og stek ( i flere omganger), gjerne i en grillstekepanne, til de har blitt gyldne og fått en fin stekeoverflate. Stek så tomatene slik at noe av væsken forsvinner. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne til de er gyldne. Legg nanbrød på et bakepapirkledd stekebrett. Legg på revet ost. Legg så på squash, tomater og rødløk. Stek i ovnen til osten er smeltet og har blitt litt gylden, ca 15 minutter. Topp med pinjekjerner og fersk basilikum og dryss over litt havsalt. Serveres gjerne med litt rømme tilsatt litt finhakket hvitløk.
Leave a Reply