Etter en liten meningsmåling på instagram kom det frem at flere av dere ønsker retter som er enda raskere og enklere. Vel, her kommer en super kjapp pastarett med soltørket tomat og ruccola. Veldig god og veldig enkel.
Antall : 2 personer
Tid: 20 min
Du trenger:
200 g tagliatelle
2 sjalottløk
130 g hakkede soltørket tomat ( fra lake )
60 g ferdigvasket ruccola
parmesan til å rive over på toppen
sitronskall
havsalt, pepper
olje til steking
Slik gjør du:
1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
2. Skjær sjalottløk i skiver.
3. Varm olje i en panne og stek løken litt først ( uten å ta farge ) før du tilsetter soltørket tomat. La steke litt før du tilsetter ruccola. Stek til ruccolaen så vidt faller sammen. Smak til med salt og pepper.
3. Renn av kokevannet på pastaen. Tilsett soltørket tomat og ruccola og bland godt sammen.
4. Riv over litt sitronskall og parmesan, dryss over litt havsalt og server.
Leave a Reply