Når det er varmt ute synes jeg det smaker utrolig godt med en enkel pastarett. Denne gangen lagde jeg pasta med spicy tomatsaus, utrolig godt på en varm sommerkveld. Jeg har skrevet at du skal bruke 1/2 – 1 rød chili. Det er utrolig stor forskjell på styrken på chili, så her handler det om å smake seg frem!
Personer: 2
Tid: 30 min
Du trenger:
1 rødløk
3 fedd hvitløk
1/2- 1 rød chili, avhengig av styrken
1 boks hermetiserte tomater
1 ss tomatpure
en klypse sukker
salt, pepper
250 g pasta
2 ss fersk oregano
en håndfull basilikum
finrevet parmesan
olje til steking
Slik gjør du:
1. Finhakk rødløk, hvitløk og chili. Stek løken i et par minutter og tilsett hvitløk, chili, hermetiserte tomater, tomatpure og en klype sukker.
2. Kok sausen til den har fått satt seg og tyknet noe, cirka 2o minutter. Koketiden vil variere ut fra hvilken type hermetiserte tomater du bruker. Smak til med salt og pepper.
3. Mens sausen koker du pasta etter anvisning på pakken.
4. Tilsett ferske urter i sasuen og bland sammen med pastaen. Server med finrevet parmesan og et dryss havsalt.
Leave a Reply