Dette er en super salat om du ønsker en god og næringsrik lunsj eller en rask og enkel middag. Koketiden på eggene vil selvfølgelig variere ut ifra hvordan du liker eggene best. Jeg liker de best smilende, derfor koker jeg eggene i 7-8 minutter.
Du trenger ( 2 porsjoner):
4 egg
100 g aspargestopper
150 g salat
50 g grønne oliven
1 stor avocado
ss solsikkekjener
2 ss gresskarkjenere
20 g spirer
litt ekstra virgin olivenolje
havsalt, pepper
Slik gjør du:
1. Kok eggene, 7-8 minutter for smileegg. Forvell asparges og skyld og riv salat.
2. Del oliven i fire og skjær avocado i biter. Rist solsikkekjerenr og gresskarkjerner i en tørr stekepanne.
3. Bland salat, aspargesbønner, oliven, avocado, spirer og kjerner i en bolle. Smak til med litt extra virgin olivenolje, havsalt og kvernet pepper. Tilsett egg og server.
Leave a Reply