Dette er en fargerik sommersalat med plommer, chevre og honningvinaigrette. Det måtte jo bare bli godt! Og så fikk jeg pyntet med blomster, så ser det ekstra fresht ut. Kjempe enkel å lage er den også!
-Lene-
Du trenger ( til 2 porsjoner):
100 g ruccola
3-4 plommer, i skiver
1/4 rødløk, i skiver
70 g chevre
3 ss gresskarkjerner
3 ss extra virgin olivenolje
1 ss sitronsaft
2 ts honning
havsalt
Slik gjør du:
Skyld ruccolasalat og bruk gjerne en salatslynge for å få ut vannet. Skjær rødløk og plommer i skiver. Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne. De er ferdig når de begynner å “poppe”. Bland olivenolje, sitronsaft, honning og en liten klype havsalt godt sammen i en liten bolle. Bland ruccola, plommer, rødløk sammen, fordel det på to tallerkener og legg over smuldret chevre. Renn over honnningvinaigrette, topp med gresskarkjerner og server.
Leave a Reply