Se på denne salaten, den er rett og slett ganske så nydelig å se på. Men det viktigste er jo tross alt at den smaker godt, og det gjorde den også! Grillede fersken, blåbær, fetaost og ristede mandler er en kjempe god kombinasjon og perfekt sommermat.
Lene
Du trenger ( til en liten salat):
50 g ruccola
1 pk blåbær ( 125 g)
1/4 rødløk, i skiver
1–2 ts smør
solsikkeolje
1 neve mandler
flaksalt
2 fersken, i store båter
50 g fetaost, smuldret
extra virgin olivenolje
kremet balsamicoedikk
Slik gjør du:
Skyld ruccolasalat og blåbær. Skjær rødløk i tynne skiver.
Varm smør og litt solsikkeolje i en panne og rist mandlene til de er gyldne. Dryss over flaksalt og bland godt. La det avkjøles.
Skjær fersken i store båter og stek de i en tørr grillstekepanne til de er gyldne og fine.
Bland ruccolasalat, fersken, rødløk, blåbær , smuldret fetaost og mandler. Hell over extra virgin olivenolje og kremet balsamico.
Lotta says
Hva mener du med 50 fetaost og 50 ruccola? Mener du marinert fetaost, den som er kuttet i små terninger og vi skal telle terninger? Og telle ruccolablader? Eller er det gram du snakker om? Blir litt mye gjetning, ville vært fint om du tok med hva slags enheter du mener..
Lene Engelstad says
Oi, her har det blitt en feil! Det er selvfølgelig gram det er snakk om her, har rettet opp nå 🙂