Det er snart påske- og da er det nesten obligatorisk å drikke varm sjokolade . Her bruker vi en blanding av melkesjokolade og mørk 70 % sjokolade- men det er bare å mikse og trikse slik at du får den varme sjokoladen akkurat slik du liker den best. Topp med masse krem, appelsinskall og revet sjokolade. Så godt!!Og selv om det er veldig sen påske i år, og potensielt mer første utepils-vær enn ute i snøen- vær, – så er det jo uansett aldri feil med varm sjokolade.. eller hva!!
-Linda-
Du trenger: (3-4 porsjoner)
7 dl h-melk
1 dl kremfløte
100 g melkesjokolade (+ litt til å rive over før servering)
100 g mørk sjokolade 70 %
2 dl kremfløte
1 ss sukker
skall av 1 appelsin
melkesjokolade til å rive over før servering
Slik gjør du:
Hakk sjokoladen i biter. Varm opp ca 2 dl av melken, ha i sjokoladen og rør til all sjokoladen har smeltet. Ha i resten av melken og 1 dl kremfløte og varm opp – den skal ikke koke.
Pisk krem med sukker. Finriv appelsinskall og finhakk litt ekstra sjokolade.
Server varm sjokolade med krem, appelsin og litt ekstra finhakket sjokolade på toppen.
Leave a Reply