Har sagt det før og sier det igjen ; elsker bruschetta!! Dette lager du i en fei! Og det smaker skikkelig godt! Og så er det ikke feil å servere et glass hvitvin eller et glass sprudler til….men det er nå meg da…
-Lene-
Du trenger ( til 3 skiver ):
3 skiver godt brød
250 g tomater, gjerne små, i ulike farger
1 liten sjalottløk, skjært i skiver
basilikum, grovhakket
1 mozzarella, revet i biter
1 ss pinjekjerner
Kremet balsamico
smør til steking
olivenolje
Flaksalt og pepper
Slik gjør du:
Legg tomatene i en ildfast form og ringle over olivenolje. Krydre med litt salt og pepper og bak tomatene i ovnen på 200 grader, gjerne under grill, til de begynner å bli møre, ca 15 min. Rist pinjekjerner i en liten kjele. Pass på at de ikke brenner seg. Hakk basilikum og skjær sjalottløk i skiver. Stek brødskivene i litt smør i stekepanna til de er lett crunchy og gyldne. Legg revet mozzarella på skivene, legg på tomater ( som har fått avkjølt seg litt) og topp med pinjekjerner, sjalottløk, hakket basilikum, balsamico , salt og pepper. Nyt umiddelbart.
Leave a Reply