Det er snart 17 mai, en dag som for min del handler om familie, glade barn, å være sammen og enkel og god mat. Før vi fikk barn brukte vi mange timer på 17 mai frokosten. Nå er det annet fokus og andre gleder. Men selv om maten har fått en lavere prioritet nå, synes jeg selvfølgelig det er viktig med god mat som alle kan kose seg med. Her kommer noen forslag til retter som kan serveres til 17 mai frokost/brunsj/ lunsj.
Vannmelompizza, så enkelt og så godt og fresher opp et hvert bord: http://www.ourkitchenstories.no/melonpizza-med-baer/
Lag paideigen til denne terten dagen før, så kreves det ikke så mye på selve dagen: http://www.ourkitchenstories.no/terte-med-karameliserte-paerer-rodlok-og-chevre/
Sandwich med ulik toppping er kjempe godt! Dette er en variant: http://www.ourkitchenstories.no/gronn-sandwich-med-spicy-avokadokrem/
Og her er to andre varianter: http://www.ourkitchenstories.no/smorbrod-med-topping/
Jeg elsker bruschetta og nå finnes det deilige tomater i mange forskjellige farger i butikken. Ta en titt på denne oppskriften: http://www.ourkitchenstories.no/bruschetta-med-bakte-tomater-mozzarella-og-pinjekjerner/
Horn med ost og urter kan lages dagen i forveien, fryses ned og tas opp igjen morgenen etter : http://www.ourkitchenstories.no/horn-med-ost-og-urter/
Butterdeigsterter er super enkelt å lage og disse er intet unntak: http://www.ourkitchenstories.no/enkle-baerterter/
Eller du kan lage denne, en favoritt her i huset, for både store og små: http://www.ourkitchenstories.no/blabaerterte-med-creme-fraiche-krem/
Ha en flott dag alle sammen!
Leave a Reply