Vi har faktisk blitt mer glad i vegetar taco enn tradisjonelle retter med karbonadedeig. Man blir rett og slett litt mer behagelig mett av det. Vi liker også å tilføre litt sødme når vi spiser taco, så moden, knallgul mango er perfekt.
Du trenger: (4 porsjoner)
1 ts fennikelfrø
2 ts korianderfrø
2 bokser kikerter (a 290 g)
1 rødløk
olje til steking
200 g grillet paprika på glass
Yoghurt og rømmedressing
2 dl rømme
2 dl yoghurt nasturell
ca 2 ts lime
salt, pepper
150 nachochips
2 mango
frisk koriander til servering
Slik gjør du:
1. Ha fennikelfrø og korianderfrø i en morter og mos til fint pulver.
2. Hell laken av kikertene, skyll i kaldt vann og la det renne godt av.
3. Skjær rødløk i skiver og stek det i en stekepanne sammen med krydderet. Tilsett kikerter og stek i et par minutter til.
4. Ta paprikaen opp av laken og grovhakk. Skjær mango i terninger.
5. Lag dressing ved å blande sammen rømme og yoghurt naturell. Smak til med limesaft, salt og pepper.
6. I en ildfast form legger du nachochips. Legg på krydrete kikerter og grillet paprika. Stek i ovnen ved 225 °C i cirka 10 minutter. Ta ut av ovnen og topp med mango, rømmedressing og frisk koriader.
Leave a Reply