Nanbrød pizza har blitt en favoritt her i huset. På denne varianten kjørte vi den klassiske kombinasjonen tomater, mozzarella og basilkum. Og det må jo bare bli godt!
-Lene-
Du trenger ( til 2 stk):
2 nanbrød ( 260 g)
ca 240 g små plommetomater, delt i to
1 mozzarella, revet i små biter
basilikum, hakket
kremet balsamico
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225 grader. Del tomatene i to. Klem ut væske fra mozzarellaen og riv den i små biter. Hakk ønsket mengde med basilikum. Legg tomater og mozzarella på nanbrødene. Legg de på et bakepapirkledd stekebrett og stek til osten har smeltet. La pizzaen ” sette seg litt” når du har tatt den ut av ovnen, dryss over fersk basilikum og ringle over kremet balsamico.
Gyri Nævdal says
Enkelt og godt 🙂 HURRA!