Tenk, i dag er bloggen 1 år!! Det er faktisk utrolig rart å tenke på…
Ourkitchenstories.. et litt tilfeldig navn på et litt tilfeldig morsomt ” prosjekt”. Det startet som felles Instagramkonto for meg og Linda for 2 år siden. Rett og slett fordi vi syntes det var gøy å lage mat og ta matbilder. Et par måneder senere ble vi kontaktet av KK og vi hadde vår første sak på trykk påsken 2016. Vi skjønte behovet for å opprette en blogg.. Det var hyggelig at folk etterspurte oppskriftene våre.
Først ble det en blogg om snacks og småretter. Men det føltes liksom ikke helt rett.. selv om vi elsker snacks og småretter. Så etter en del ideutvekslinger ble Ourkitchenstories bloggen om vegetarkosemat. Vi digger vegetarmat og tenker egentlig at synet på vegetarmat ofte kan være litt snevert. I mange mange år har folk blitt fortalt at for mye rødt kjøtt er usunt. Det spises mindre av det, men fortsatt for mye. Man kan jo tenke at dette blant annet bunner ut i at folk ikke synes det er så fristende eller spennende å spise vegetarmat. For å få folk til spise vegetarmat må folk synes det er digg mat med gode smaker. Men drivkraften vår har i grunnen ikke vært å få folk til å spise mindre kjøtt og mer vegetarmat grunnet helse og miljø ( selv om dette selvfølgelig er veldig positivt.) Målet vårt har egentlig bare vært å presentere oppskrifter som folk ønsker å spise fordi det smaker kjempe godt. Dessuten vise at vegetarmat kan være noe man koser seg med i helgene eller serverer når man har middagsgjester. Slik blir som regel vegetarmat ikke presentert!
6 måneder etter at vi startet bloggen var vi intervjuet i Aftenposten.
https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/dA7ww/Tvillingsostre-og-matbloggere—Det-kan-ga-en-kule-varmt
Et par måneder senere var det Dagbladet som tok kontakt:
https://www.dagbladet.no/mat/tvillingenes-melonpizza-har-tatt-norge-med-storm/67688968
Og så VG /Godt:
http://www.godt.no/#!/artikkel/24115253/smaksrik-og-raus-kosemat-uten-kjoett
Ellers har vi hatt spennende prosjekter, som for eksempel et artig samarbeid med Sempro for Hatting
Vi hadde et kjempe morsom jobb for Diplom is i Kamille, med isbilder på trykk i 6 utgaver
I tillegg har det vært andre spennende samarbeid. Nå er det blant annet et samarbeid med Godt
Per d.d drives bloggen av Lene, da Linda har gått inn i spennende engasjement som tar all hennes tid.
Dette året har vært så moro og vi har fått vært med på masse artig, og det setter vi så stor pris på! Men det som er aller mest artig er å få kommentarer fra dere som prøver oppskriftene våre. Så tusen takk til alle dere som bruker bloggen vår!
Leave a Reply