Pastamandag!! Jeg digger pasta!- pasta er liksom alltid godt- kan varieres i det uendelige og er (ofte) raskt å lage. Her har jeg laget en rett med balsamicobakte grønnsaker. Smak til med både salt, pepper, god olivenolje og parmesan rett før servering- så får du en skikkelig digg og veldig enkel hverdagsrett.
-Linda-
Du trenger (2 porsjoner)
ca 350 g rosenkål
1 brokkoli
1 rødløk
2 ss olienolje
salt og pepper
1 ss balsamicoeddik
skall av 1 liten sitron
150 g pasta
2 ss pinjekjerner
2 never basilikum
parmesan
olivenolje, salt og pepper
Slik gjør du:
Sett ovnen på 220 grader. Rens rosenkål og del i to. Del brokkoli i buketter og skjær løken i båter. Bland sammen på et stekebrett kledd med bakepapir. Bland inn salt og pepper og olivenolje. Bakes i ovnen i 10-15 minutter. Bland så inn balsamicoeddik og sitron og stek i 5 minutter til. Mens grønnsakene bakes i ovnen koker du pasta. Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne og sett til side når de er gylne. Riv parmesan.
Når grønnsakene er ferdig blander du de sammen med pasta, pinjekjerner, basilikum og revet parmesan. Smak til med salt og pepper- og ringle litt god olivenolje over før servering
Leave a Reply