Vi har et par enkle pastaretter, som blant annet inneholder sitron og hvitløk på bloggen. Jeg elsker den kombinasjonen! Så her kommer en ny variant, nemlig pasta med grønnkål og hvitløk, en rett med masse smak som er ferdig på 1-2-3.
Du trenger ( 2 porsjoner):
180 g pasta
extra Virgin olivenolje
ca 150 g grønnkål
1/2 rødløk
4 store fedd hvitløk
sitronskall
salt, pepper
ca 25 g manchego
smør til steking
Slik gjør du:
1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og rør inn litt extra virgin olivenolje.
2. Finhakk rødløk og hvitløk. Skyld grønnkål og skjært bort de groveste stilkene og bladnervene. Hakk grønnkålen i små biter.
3. Varm smør i en stekepanne og stek rødløken litt først, før du tilsetter grønnkål og hvitløk. Stek til grønnkålen faller sammen. Riv over sitronskall ( smak til mengden) og krydre med salt og pepper.
4. Bland pasta med grønnkålen. Vend inn finrevet manchego og server.
Gitte says
Omg! Denne ble dagens middag på jobb, fantastisk smakfullt og godt …og enkelt!!!
Lene Engelstad says
Så gøy å høre!! Takk for tilbakemelding 🙂