Pestosnurrer er veldig populært her i huset og disse fylte jeg med fetaost, i tillegg til pesto. Perfekt som tilbehør til salat eller i pinic-kurven.
Du trenger: ( til 10 stk)
Deig:
400 g mel
3 ts gjær
en kype salt
2, 5 dl vann, lunkent
2-3 ss olivenolje
pesto: se oppskrift her: http://www.ourkitchenstories.no/pastasalat-med-kikerter-og-basilikumpesto/
100 g fetaost
Slik gjør du:
1. Bland mel og gjær sammen i en bolle. Tilsett lunket vann, salt og olje. Elt i ca 10 minutter. Hev til dobbelt størrelse, cirka 1 time.
2. Lag pesto.
3. Kjevle ut deigen til et rektangel, cirka 25* 45 cm. Smør på 4-5 ss pesto og smuldre over fetaost. Rull sammen til en pølse og del i biter.
4. Etterhev i 30 minutter, pensle med egg og stek på 225 grader i omtrent 25 minutter.
Leave a Reply