Dette er en enkel og digg rett som passer perfekt dersom du har lyst på en kjapp lunsj, eller hvis du er fysen på noe godt til kveldsmat. Lag gjerne tortillalefser selv, eller gjør det litt enklere og kjøp fullkornstortilla.
Du trenger:
Olje til steking
2 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 ts spisskummen
1/2 ts chili
1 boks hermetiserte kikerter
sitronsaft
2 vårløk, i skiver
salt og pepper
Pesto: oppskrift på pesto finner du her: Pesto
4 tortillalefser
1 avocado
salat
gresk yoghurt, naturell
Slik gjør du:
Hell av laken på kikertene og skyll de i kaldt vann.Stek finhakket sjalottløk i litt olje i en panne til den er myk og blank. Tilsett finhakket hvitløk, krydder og kikerter og stek i noen minutter. Tilsett litt presset sitron og hakket vårløk. Smak til med salt og pepper.
Lag pesto. Del avokadoen i skiver og riv salaten.
Varm tortillalefser etter anvisningen på pakken. Smør et lag pesto på tortillalefsene, legg på kikertblandingen, salat og avokado. Topp det hele med litt yoghurt.
Leave a Reply