Ok, disse godsakene har hverken frukt eller bær i seg, men de bare måtte på bloggen! Marshmallow trukket i deilig smørbukk-karamell og mørk sjokolade… Det lille drysset med havsalt balanserer det søte og gjør at de smaker helt fantastisk! Og de er både raske og enkle å lage. Noe å lage til helgen?? Mums!!
Du trenger ( til 30 stk):
30 marshmallow
1 pakke smørbukk ( 192 g )
1 dl fløte
200 g mørk sjokolade, 70 %
havsalt
formfett
cake pop sticks
Slik gjør du:
Smelt smørbukk i en kjele på lav varme. Når smørbukken har smeltet tilsetter du fløte og rører godt sammen. Ta av plata og la karamellen avkjøles noen få minutter. Stikk små pinner / cake pop sticks i hver marshmallow. Kle et brett med bakepapir. Spray litt formfett på papiret og gni utover. Dypp marshmallowen i karamellen og sett de på brettet. La de avkjøles noen få minutter i fryseren. Smelt mørk sjokolade over vannbad. La sjokoladen avkjøles litt. Dypp marshmallowene ned i sjokoladen, dryss på litt havsalt og la de avkjøles. Oppbevares i kjøleskapet.
Elin says
Kan man lage egen karamell og dyppe marshmallowene oppi eller må det være denne kombinasjonen av smørbukk og fløte?
Lene Engelstad says
Det kan du absolutt!:) Lykke til 🙂
Georgia hamilton says
All your recipes look delicious!!! Do you write them in English too ???
Lene Engelstad says
Thank you! I`m sorry, I only write in Norwegian. Maybe you kan use google translate??