Nanbrød pizza har virkelig blitt en favoritt her i huset. Det kan jo varieres i det uendelige og smaker såå godt! Denne varianten er med plomme, chevre og ruccola. Mums!!
Du trenger ( til 2 stk):
2 nanbrrød
ca 100 g chevre
3 plommer
et par håndfuller ruccola
frisk oregano
havsalt og pepper
extra virgin olivenolje
kremet balsamicoeddik
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225 grader. Skjær plommer i skiver og rens og skyld ruccola. Legg plommeskiver og små biter av chevre på nanbrødene. Topp med litt frisk oregano og et dryss havsalt. Stek til osten har begynt å smelte. Ta ut av ovnen og legg på ruccola, litt mer oregano og et lite pepperdryss. Hell over litt olivenolje og kremet balsamico og server.
Live Kolstad Haanshus says
Utrolig godt og latterlig enkelt!! Dette er blitt en ny favoritt i huset
Lene Engelstad says
Såå koselig å høre 🙂