Vi elsker pizza. Det er jo så godt!! Denne varianten skal absolutt lages igjen. Hvit pizza med sopp og spinat…Mums!!!
Du trenger:( til 2 pizzaer)
Pizzabunn : Se oppskrift og fremgangsmåte her: http://www.ourkitchenstories.no/?p=341
Saus:
1 beger rømme
4 fedd hvitløk
2 -3 ts extra virgin olivenolje
salt og pepper
et par never fersk oregano, finhakket
Topping:
300 g aromasopp
200 g spinat
2 fedd hvitløk, finhakket
smør til stekning
200 g ost: cheddar og parmesan, revet
Slik gjør du:
Lag pizzabunn og sett til heving. ( se link over ) Lag saus ved å blande rømme, finhakket / presset hvitløk, olivenolje, salt, pepper og finhakket oregano. Rens sopp og skjær i skiver. Riv ost. Sopp og spinat stekes i smør sammen med hvitløk til spinaten har falt sammen og soppen har fått litt farge. Kjevle ut to pizzabunner. Smør på et lag hvit saus på bunnene. ( Du vil få saus til overs som du kan ha på toppen av pizzaen når den er ferdig stekt. ) Legg først på revet ost, så sopp og spinat. Stekes på 300 g til den er gylden og sprø, ca 8-10 min. ( Varierer fra ovn til ovn). Topp pizzaen med ekstra hvit saus ved servering.
Leave a Reply