Altså, dette er så godt at det kan spises når som helst! Granolaen kan du oppbevare i lufttett boks, så kan du lage deg dette flere ganger.
Til granola: (Du vil få granola til overs, kan oppbevares i lufttett boks)
150 g havregryn
100 g skivede mander
0,5 dl lønnesirup
0,5 dl rapsolje
30 g kokosflak
havsalt
Gresk yoghurt med vanilje
blåbær og bjørnebær
Mørk sjokolade, minst 70 %, hakket i små biter
Slik gjør du:
Sett ovnen på 130 grader. Bland sammen havregryn, mandler, sirup og olje. Bre granolaen utover et stekebrett kledd med bakepapir. Strø over litt havsalt. Stekes midt i ovnen i ca 45 minutter til granolaen er sprø. Avkjøl og bland inn kokosflak.
Legg vaniljeyoghurt i en skål og topp med granola, bær og hakket mørk sjokolade.
Leave a Reply