En super enkel og sunn rett, som både kan spises til lunsj og middag. Se på det som en mulighet til å få brukt opp grønnsaker som du har i kjøleskapet, her kan du mikse og trikse! Server med grønn salat og godt brød.
Du trenger ( til 1 form, 2 porsjoner) :
250 g sopp
1 snackspaprika
2 vårløk
3 fedd hvitløk
200 g spiseklar spinat
100 g fetaost
6 egg
1/2 dl melk
olje til steking
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader. Rens soppen og skjær den i grove terninger. Del snackspaprika i terninger. Skjær vårløk i tynne skiver og finhakk hvitløk.
2. Varm olje i en panne og stek sopp og paprika i noen minutter til soppen har fått litt farge. Tilsett vårløk og bland godt sammen. Sett til side.
3. Stek spinat og hvitløk i litt olje til spinaten så vidt faller sammen. Tilsett resten av grønnsakene og smak til med salt og pepper.
4. Pisk sammen egg og melk i en bolle. Legg grønnsakene i en smurt ildfast form. Legg i grønnsakene ( Har de avgitt væske så unngå å få med for mye av dette). Legg over smuldret fetaost og hell over eggeblandingen.
5. Stek i ovnen til eggene har satt seg, cirka 25 minutter. Server med et lite dryss havsalt om ønskelig, en deilig grønn salat og godt brød.
Leave a Reply