En deilig salat med masse digge smaker. Elsker kombinasjonen av frukt, ost og nøtter.
Han en fin uke!
-Linda-
Du trenger:
Bulgur til 2 personer
Grønnsaksbuljong
1 lite beger med moreller
2-4 fersken, avhengig av hvor store de er
2 stilker vårløk
1 raus neve pekannøtter
1 stor avokado
fetaost
salt og pepper
God olivenolje
Slik gjør du:
Kok bulgur sammen med grønnsaksbuljong etter anvisning på pakka. Skyll og del frukten i biter. Del avokadoen i skiver og hakk vårløk. Rist pekannøtter i en tørr stekepanne og hakk de i mindre biter.
Avkjøl bulguren. Bland så sammen med vårløk, moreller, ferksen og avokado. Tilsett hakkede pekannøtter og smuldre over fetaosten. Avslutt med å ringle over med god olivenolje og salt og pepper.
Leave a Reply