I denne retten vil vi sterkt anbefale S&W chilibønner. (Merk: ikke sponset innlegg, kun en helt ærlig mening fra vår side) Vi synes rett og slett de smaker så mye bedre enn mange andre chilibønner. Når man bruker så få ingredienser som vi gjør i disse rettene, er det viktig å få maks smak ut av hver ingrediens..
Mais er kanskje ikke det mest spennende i verden (ser vi bort i fra mais rett fra åkeren) men mais gir likevel fin sødme til denne retten.
Ok.. here we go:

chiligryte med mais og yoghurt
Du trenger: (2 porsjoner)
1 gul løk
3 store tomater
1 glass tomatpure (140 g)
1 boks (S&W)chilibønner
2 maiskolber
gresk yoghurt til servering
salt og pepper
olje til steking
Slik gjør du:
1. Finhakk løk og del tomatene i små terninger.
2.Stek løken i litt olje til den er myk. Tilsett deretter tomater, tomatpure og chilibønner. La koke i 15- 2o minutter.
3. Mens sausen koker skjærer du korn av maiskolbene.
4. Smak til gryta med salt og pepper, og server med mais og gresk yoghurt.
Leave a Reply