Vi prøver å ha “reste-middag” en gang i uka. Da tar vi det vi har i kjøleskapet og lager en middag av det..Da passer jeg på at jeg får brukt opp den halve paprikaen, de to potetene og vårløken som ligger igjen. Denne gangen lagde jeg pytt i panne med masse deilige grønnsaker, finrevet parmesan og hvitløksdressing.
Du trenger ( til 2 personer):
120 g makaroni
2 små gulrøtter
3 små poteter
1 paprika ( jeg hadde 1/2 rød og 1/2 gul)
1/4 aubergine
1/2 rødløk
nøytral olje
1 1/2 dl rømme
1 fedd hvitløk
salt, pepper
parmesan til topping
Slik gjør du:
1. Kok makaroni etter anvisning på pakken.
2. Skjær alle grønnsakene i små terninger og finhakk rødløk.
3. Stek løk i litt olje før du tilsetter potet, gulrot og aubergine. Paprika tilsettes etter at de andre grønnsakene har stekt litt. Stek til grønnsakene er møre, men fortsatt har tyggemotstand. Smak til med salt og pepper.
4. Bland inn makaroni.
5. Finhakk hvitløk og bland inn i rømmen. Smak til med salt og pepper.
6. Server pytt i panne med finrevet parmesan og hvitløksdressing.
Leave a Reply