Lasagne-oppskriftene er noen av de mest populære på bloggen. Og jeg tror ikke denne blir noe unntak.. Kremet, saftig og fyldig på smak. Mums!!

Vegetarlasagne med ostesaus
Du trenger: ( form 15*25 cm)
1 rødløk
3 fedd hvitløk
2oo g gulrot
2 stilker stangselleri
1 snackspaprika
2 bokser hermetiske tomater
1 dl kremfløte
1 klype sukker
litt chiliflakes
salt pepper
en raus neve frisk basilikum
olje til steking
75 g smør
75 g hvetemel
6 dl melk
salt, pepper
100 g parmesan
lasagneplater
ca 100 g smaksrik ost
Slik gjør du:
1. Finhakk løk, hvitløk og resten av grønnsakene.
2. Varm godt med olje i en stor kjele og stek løk, hvitløk, stangselleri og gulrot i noen minutter.
3. Tilsett så paprika, hermetiske tomater, sukker, litt chili flakes, salt og pepper og la alt koke i cirka 25 minutter.
4. På slutten av koketiden tilsettes fløte. Smak til om du trenger mer salt eller pepper. Rør inn grovhakket basilikum.
5. Lag hvit saus på følgende måte: Smelt smør i en kjele. Når smøret har smeltet, tilsetter du melet og rører melet godt inn. Ha i melk og kok opp under stadig omrøring til du får en glatt og jevn saus. Ha i revet parmesan. Smak til med salt og pepper.
6. Smør en ildfast form. Legg tomatsaus, hvit saus og lasagneplater lagvis. Avslutt med hvit saus og revet smakrik ost. Stek til lasagnen er gylden og fin, cirka 30 minutter på 225 grader.

Vegetarlasagne med ostesaus
Utrolig god, enda en ny favoritt fra dere!
Så hyggelig å høre!!:)