Noen ganger er det bare utrolig godt med baguette, fylt med masse godsaker. Denne gangen fylte vi med chevre, tomater, karamellisert løk og timian. Mums! Og det ble egentlig lagd på 1-2-3 også. Perfekt til kveldskos eller hvis du har invitert venner over på lunsj.
-Lene-
Du trenger ( til 2 personer):
2 mellomstore baguetter ( ferdigstekte)
70 g chevre, i skiver
ca 1oo g søte cherrytomater, i skiver
olivenolje
salt, pepper
fersk timian
en raus håndfull ruccola
1/2 rødløk, i skiver
1 ss sukker
1 ss smør
1 ss balsamcicoeddik
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 220 grader. Del baguettene i to og hell litt olivenolje over bunnen. Legg på skiver av chevre og tomater og litt fersk timian. Dryss over litt salt og pepper. Stekes til osten har smeltet og tomatene har blitt myke, ca 10 minutter. Du kan gjerne legge toppene inn i stekeovnen de siste minuttene. I mens baguettene steker lager du karamellisert løk. Smelt smør sammen med sukker og balsamicoeddik. Legg i skiver av rødløk og stek til løken har blitt karamellisert. Ta baguettene ut av ovnen, legg på løken, litt mer timian og fersk ruccola. Avslutt med et ekstra dryss med salt og pepper.
Leave a Reply