6 ingredienser – 25 minutter
Denne retten brukte jeg mindre enn 25 minutter på å lage og den er saftig og har masse smak. Skal definitivt lages igjen!

Fullkornslefse med stekt blomkål og fetaost
Du trenger ( til 4 personer):
8 mellomstore fullkorn tortillalefser
2 blomkål
400 g små cherrytomater
ca 3 ss karripulver
200 g fetaost (gjerne fra blokk)
frisk koriander
salt, pepper
nøytral olje til steking
Slik gjør du:
1. Varm lefsene.
2. Del blomkålene i små buketter. Bruk en stor stekpanne/wokpanne med lokk. Varm godt med olje i panna, ha oppi blomkålen og karripulver og stek til blomkålen har blitt mør, gjerne under lokk. Rør av og til.
3. Del cherrytomatene i to og tilsett de på slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
4. Når tomatene er varme, tilsetter du smuldret fetaost, bland sammen og ta stekepanna bort fra plata.
5. Topp lefsene med blomkål-blandingen og topp med frisk koriander.
Leave a Reply