På søndag er det farsdag og skal lage noe godt kommer det noen tips her- på ulike deilige oppskrifter som garantert kommer til å bli verdsatt. Jeg har tatt med oppskrifter på frokostretter, middag, tilbehør, dessert og søt gjærbakst.
FROKOST: Det å gjøre litt ekstra ut av frokosten er alltid hyggelig, og i helgene har man gjerne litt ekstra tid til nettopp dette. Hva med å lage noen deilige sprø loffpinner som kan spises sammen med ferske, bløtkokte egg? Nystekte rundstykker er også alltid godt.
Sprø loffpinner med egg: http://www.ourkitchenstories.no/spro-loffpinner-og-egg/
Myke rundstykker http://www.ourkitchenstories.no/myke-rundstykker/
MIDDAG: Sprø vårruller er så godt og er vel verdt tiden det tar å lage det! Kremet vegetarlasagne er en av våre mest populære oppskrifter på bloggen og jeg kan nesten garantere at du får masse skryt som du serverer denne!
Vårruller: http://www.ourkitchenstories.no/varruller/
Kremet vegetarlasagne: http://www.ourkitchenstories.no/kremet-vegetarlasagne/
TILBEHØR: Skal du servere lasagne kan det være super digg med et fylt brød til! Som for eksempel dette fylte brødet med smaksrik cheddar.
Cheddarbrød: http://www.ourkitchenstories.no/cheddarbrod
DESSERT: Myke, seige Brownies er enkelt å lage og enkelt å lykkes med. Og enkelt å elske!
Brownies: http://www.ourkitchenstories.no/brownies/
BAKST: Rykende fersk hjemmebakst er en garantert suksess. Det er faktisk ingenting som slår nybakte kanelsnurrer!
Kanelsnurrer: http://www.ourkitchenstories.no/kanelsnurrer/
Leave a Reply